Life In Psis

Assalamualaikum


Hye korang *hug untuk perempuan say hey to guys .. dah lama kan Ieka tak update blog ? pehh dah macam sampah dah blog ni huhuhuhu rasanya dah sebulan Ieka ta sentuh , kalau korang ikut apa yang berlaku dalam blog ni korang pasti akan tahu sebab kenapa Ieka stop main blog ?

takpelah tanpa membuang masa korang ,, harini Ieka na update blog pasal kehidupan baru di PSIS ..

Apa itu PSIS ?

Bagi yang tidak pernah cuba nak tahu PSIS itu merupakan sebuah bangunan untuk sambung pelajaran yang lebih tinggi atau lebih dikenali sebagai Politeknik Sultan Idris Shah Sabak Bernam Kuala Selangor .. Alhamdulillah selama setahun tak perah otak harituh 24/11/2013 Ieka melapor diri sebagai anak pelajar di sana .. happy katekau yela poli Ieka jee mcm resort haha , sebelah asrama perempuan ada pantai depan asrama perepuam ada tasik dalam tasik ada memacam haiwan dah macam zoo .. hehehe 


Yess akhirnya Ieka melapor diri di sana dan mengambil Diploma Teknologi Maklumat ( Rangkaian ) atau dalam erti lain Dip Network System .. Buat sekian kalinya tak pernah berjauhan dengan family alhamdulillah Ieka cool jee dekat sana ,, cuma hati nak balik Skudai berkobar kobar hehe orang cakap apa anak perantauan .. Ieka malas nak membebel panjang jom layan gambar Ieka sepanjang di PSIS tak banyak sangat cuma beberapa sahaja hehe ..





// classmate gua yang havok \\



she is Aina 
she is crazy mate i never have hahaha spaking kau .. 


tu jee kot sebab Ieka ni masih memalu lagi na ambil gamba , haha ada jew gamba tapi dalam phone org lain lah :'( .. 

ohh yew korang nampak kan blog Ieka dah bertukar wajah ?





ok sesiapa yang tengah mencari pengedit blog yang kemas dan juga santek boleh cari adik kita sorang ni NNA .. adik ni memang pengedit utama blog Ieka tau so harga boleh runding ta mahal ta murah sedang sedang sahaja ..

2 orang komen :

msredcheesecake said...

Belajar betul2 tau.... Bersedia nak carik keje nanti...

Ieka Farhana said...

msredcheesecake hehe thanks :)