Instashop Menanti

Assalamulaikum

Kepada pengemar shopping tanpa menggunakan kaki untuk berjalan petang ini Ieka ada something nak share as usually Ieka ni memang semenjak sambung study bila usha instashop satu persatu jadi geram so nak taknak kena tabahkan diri hohohoh **macam apa jew gaya Ieka taip**

So tanpa kita melengahkan masa .. mari Ieka memperkenalkan empat instashop yang menjadi pilihan hati ..


siapa tahu instashop yang ini ? 
rasanya ramai tahu bagi sesiapa yang taktau
Instashop ini menjual segala aksesori phone dari atas kepala sampai ke kaki hahaha ..
so bagi sesiapa gilakan aksesori boleh lah follow mereka ..
harga pun berpatutan ..



tarrarrr kepada hijabers yang suka up to date gaya hijab 
Ieka alu alu kan follow Momoiroshop ini sebab 
korang akan rambang mata bila tengok benda alah 
mcmni **Ieka goda korang** hehehe ..


kepada penggemar perfume atau nak belikan perfume utk somebody love eh ?
Ieka suggestkan korang lendinglah dekat instashop ni ..
Korang boleh dapat brand perfume dekat sini dengan harga termurah yang paling penting AAA ori 
**eh memandai tokok tambah kuikui**



Ehemmm inilah saingkan aksesori corner ..
so Ieka tak payah jelaskan mesti korang faham instashop ni ..


1 orang komen :

Nurfaezah Abdullah said...

kalo fae byk kachiingzz mmg puas shopping online nih hehehe