HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Monday, 13 January 2014

Minggu Stress

Assalamualaikum

Konichiwa (( ajet minah jepun pulak dia ni )) hihihi
btw sorry sangat dah lama kan ta berupdate blog ni ..
Korang mesti dah tak berminat nak baca blog Ieka ni ..
yelaa siapa lah sudi ekk ? bila tengok Ieka 'lemau' gila tak update ..

Alahhhhh korang bukan sengaja taknak update tapi 
Life As A Student memang tak dapat masa nak pegang lappy ni semua ..
apatah lagi handphone haihh ..
Melainkan cuti memanglah banyak kerije nak dibuatnya ..

Bukan setakat assement berlambak ,
presentation jangan dicerita ..
Ni akak (( sangat )) pesan dekat adik adik yang baru lepas sahaja SPM 
atau yang akan menduduki SPM .. Akak ni nak pesan
korang jangan nak happy sangat tengok abang abang atau akak akak
kau ni masuk IPT .. Lahaiiii korang ingat homework takde ke ? confirm ada ..
(( cuba nak takutkan korang )) hahaha ..

Tujuan Ieka na update harini sahaja nak melepaskan stress Ieka dekat sini ..
Dahlah petang ni kena jumpa group 3 untuk soft skills ..
Tapi guanya cuma mau ingatin kpd adik adik gua yg sayang ...

Akak Ieka sarankan korang kalau boleh nak sambung belajar
tolonglah ambil tempat paling jauh means kalau korang duduk perak cuba keluar dari perak ..
tak berkembang tau otak belaja dekat negeri sendirii ye dok ?
cuba tanya akak akak atau abang abang blogger kau mcm
Kak uzu , Abang Akmal atau sesiapa blogger yang korang kena kenal tanyalah mereka
"Best tak belajar jauh jauh?"

best punyaaaa .. kalau korang belajar dedekat confirm fikir rumah punyaaa so akak Ieka ni sarankan korang study lah jauh macam mana sekalipun confirm korang akan feel bila nak balik rumah .. kalau dekat dekat ni takde feel wehh .... 


indahnya politeknik guaa hahaha XD 


2 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

best study jauh dari tempat sendiri. blh belajar berdikari, total independent.

MeYangLaju said...

Santeknye poli, bole berenang x kolam tu