HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 10 January 2014

Review Hot Bajet : 3 Fantastic Staycation Sports In Kuala Lumpur

Assalamualaikum

Hai korang sorry dah lama update **ecehh punya macam dah sethun tak sentuh blog kan? .. Bosanlah hari minggu macamni takde kelas duduk bilik besarkan perut haaa .. So dengan adanya masa terbuang ni mari kita buat review hot bajet korang ..

Korang taktahukan cuti minggu ni nak kemana , Ieka ada suggestkan tempat menarik yang boleh korang luangkan masa tersayang nak honeymoon boleh tapi bukan kepada pasangan couple ok NO NO NO haremm sama sekali hehe ..

Tempatnya tidak lah jauh mana melainkan orang yang duduk luar negeri selain Keyel Shah Alam Selangor Seremban .. Ok NOKTAH takde KOMA ..

Dengan bajet korang cuma RM 250 semalam ..

tanpa membuang masa korang mari kita tengok sambil usha , eh ?




TAMAN SARI HULU LANGAT




Cuma 45 minute sahaja dari Kuala Lumpur , Taman Sari Hulu Langat adalah tempat yang paling mendamaikan sekali , so kalau korang yang nak pergi honeymoon sesuai pergi sini okay ..

Daya Tarikan 

"Taman Sari Hulu Langat dapat mewujudkan suasana kampung yang tenang dan damai , selain itu Taman Sari Hulu Langat jauh dari kesesakan bandar"


BAMBOO VILLAGE


 




Tempat yang jauh lebih sunyi yang berhampiran di hutan Hulu Langat , tempat yang privasi untuk berehat ..

Daya Tarikan

"Korang boleh pilih mana korang nak tidur ada banglo , cottage , dorms and event tents yang pasti semuanya terdiri daripda bamboo .. bamboo tu buloh ok byee haha"

VILLA GAI'A KUALA LUMPUR

 

Korang tak suka share swimming pool dengan orang lain dan inginkan private ? so kita tak payah fly jejauh ke Bali or memana .. Villa Gai'a area Persiaran Syed Putra ..

So itu jew Ieka cuma nak sampaikan sorry sebab dah lama tak update hehehe .. hopefully entry kali ni korang enjoy daaa ...

p/s : lepasni boleh lah korang bersantai di sini


No comments: