Blog Ieka Farhana Diaktifkan

Assalamualaikum



Blogger lain sibuk pungpangpungpang nak tingkatkan trafik blog lah , nak tingkatkan earning nuffnang lah tapi bila tang Blog Ieka Farhana terus lenyap .. Dahlah ownernya sekarang pemalas tahap gaban siap mengadu dengan orang lain nak delete blog .. HAHA Ieka rasa dah tak lama blog ni silap hari bulan Ieka nak jual blog ni .. NO NO NO sia sia dah tiga tahun kot berkecempung dalam dunia blogging ni tuptup nak DELETE lah nak JUAL lah memang sia sia hidup ..

Blog orang lain penuh dengan Iklan Nuffnang Blog Ieka Farhana satu Iklan pun takde muahaha XD actually Ieka ta reti nak guna pakai benda alaaa ni semua .. Takpe walaupun takde benda alaa tu semua sokong saya terhadap Nuffnangg tetap sama hoho **ayat bodek mintak akak akak abang abang senior ajar macam mana nak guna nuffnang ni**

Dulu rajin jugak blogwalking sekarang nak blogwalking susah sangat , lepastu orang ajak main GA or apa apa segmen seriously memang Ieka tolak awal awal bukan sombong tapi Ieka ni busy terus terang memang padat jew jadual in sha allah habis sem 1 maybe akan aktif mcm tahun sebelum ni .. Maybe akan cari balik idea yang telah lama hilang setahun yang dulu muahahaha ...

Kalau dulunya rajin taip entry tapi sekarang bila nak hidupkan entry balik macam susah yelah mana tak update pun sebulan dua kali kekadang ada satu bulan tuh tak updatekan ? sebab apa ? sebab sumber idea aku makin pupus yelah orang kata sejak umur makin meningkat maybe daya fikiran makin down hahaha XD tapi Ieka ta putus asa untuk mencari idea kekadang ramai annoying dengan post entry aku kan ? alaaa ta payah berselindung di sebalik tabir malas nak ungkit nasib baik aku bukan jahat sangat kalau tak dah lama aku saman hahaha XD .. eh ter-AKU pulak hihi

So In sha allah busy macam mana Ieka lepasni Ieka akan ikut perkembangan blogger macam sedia kala cuma nak join GA pape ke sorry to says memang ta sempat sangat hihihi **menyampahkan baca ayat mcmni benci benci** .Oklah assement dah memanggil Good Night Bloggerian's ....


0 orang komen :