HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Thursday, 6 February 2014

Cuti Mid-Sem Dah Nak Habis

Assalamualaikum

Pejam celik pejam celik eh ? dah nak habis cuti midsem ok :( dah kena balik hulu 
tinggal tunggu final exam and then cuti sem yeahhhh ..
EH ? EH ? suka yew ? HARUSlah kehkehkeh

Apa yang penting rindu dekat JB ni wajib bila dah jauh dengan family nak suruh family datang pun jauh .. huhu naseb lah kan ? tapi rindu dekat classmate tu harus yelah tiap hari tiap saat tiap detik memang akan nampak mereka .. Kalau korang nak tahu kan ? Group Whatsapp kelas akan off bila dia dekat sana tapi bila start cuti confirm belum sampai rumah mesti riuh dari pgi sampai malam .. As well kitaorang even diluar kelas ada geng tersendiri tapi dalam kelas kami perlukan antara satu sama lain .. Good Job DNS1A .. sayang korang dunia akhirat .. 

Kekadang bila dekat rumah bosan tatau buat apa mesti teringat dekat hostel sekarang buat apa .. hehe ^^ yelah nak bandingkan rumah dengan hostel tak sama .. Dekat hostel rajin balik rumah pemalas tahap kritikal tu makin menjadi jadi .. Alaaaa orang balik nak rest bukan nak rush , dah laa dekat sana kena rush ececece rush sangat Ieka .. 

Walau apa pun duduk dekat rumah memang terbaik kan ?


inilah wajah wajah classmate kitak .. uhuhu cari Ieka ?



No comments: