Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum

Klik bannner utk join the GA


http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html


Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

22 orang komen :

Asmar Arafad said...

Gud luck yer..

Nasuha Puteri Nass said...

All the best ;)

Nurfaezah Abdullah said...

semoga berjaya :)

jalan2 petang kat sini.

Haneeza Mohamad said...

dari GA yang sama, datang sinngah sini :) jemput datang ke teratak kita pula ya :)
http://www.haneeza.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Iyqa Gani said...

hai... say dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

jemput singgah ke segmen saya pulak.. kalau boleh jemput la follow skali.. hehe..

http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

gudluck..

^_^

Sally Yatiey said...

Singgah dari GA yang sama: http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Goodluck! ^_^

Zana Hassan said...

salam..singgah sini sambil tmbh trafik :) n derma apa yang patut ;)
dri GA yg sama
http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

good luck!!

Nik Ainaa said...

hai, saya datang singgah sini dari http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

jemput singgah ke blog saya pula :)

iu-hazirah said...

Good luck
singgah sini

http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Azwar Syuhada said...

Good Luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nadya Dyana said...

Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

Hana Jalil said...

Good Luck :) Singgah dari GA yang sama
http://justforfund.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Shida Radzuan said...

thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
good Luck :)



admin,
www.duniashida.com

shasha yacob said...

saya datang dari GA yang sama. Mau mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nadd said...

Haii . Nad dtg dari ga yg same :) jemput visit !
http://mycharmingcrush.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

mOoN said...

Good luck.. datang dari GA yg sama.. :)

http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Liniey Nor said...

Singgah dari GA yg sama..DONE FOLLOW!! Good luck k^^

PENCARIAN SPONSOR GIVEAWAY

Pwincess Saraa said...

Good Luck !

http://diaryoflittlepwincess.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Akeyla Azmi said...

congrats!!!! :D Kita semua pemenang Giveaway 5k Dunia Sebenar Shida
hihihik.
Qila singgah jap hiks.

zafirah fadzlan said...

zafirah here :) dr segmen kak shida.. cantik blog turqoise pink ^_^

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

N-fiq :D said...

HYE! Blogwalking here. Jemput join Giveaway saya pula :)
http://superpapaya.blogspot.com/2014/02/the-superpapaya-giveaway.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t.. Walaupun giveaway di dah close dan rasanya dah ada pemenang, Eraz guna senarai nama ni untuk terjah blog rakan-rakan yang lain.. Kira nak berkenalan la ni.. Hehe..

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

http://www.erazfadli.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html