HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Tuesday, 4 February 2014

Wordless Wednesday #11

Assalamualaikum

Wah dah lama diam tak diam dah lama tak update entry pasal "Wordless Wednesday" huhu .. 
btw harini Ieka taknak cerita pasal 'busy study' ke 'busy menjahit' ke haha taknak taknak kita tolak ketepi oraite ? **Ieka assignment kau dah buat belum** krik krik krik

http://sbb.my/?affiliates=c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c/


Harini TL Blog Ieka penuh dengan entry "Sepetang Bersama Blogger 2014" engkorang sengaja nak menjeleskan Ieka yep yep ..  bila orang tanya "Ieka pergi tak?" "Ieka jom pergi sesama" alaaaaa korang 8hb tu dah balik study lah lainlah kalau 8hb tu ada dekat Selangor dah lama pergi dengan Eyqa Hasnan **elehh mcm Eyqa Hasnan nak ajak kau** hahaha .. 

Ok bagi blogger yang tidak tahu menahu "Sepetang Bersama Blogger 2014" ini adalah anjuran kali ketiga Denaihati Network untuk merapatkan lagi hubungan sesama Blogger , Penggiat Sosial mahupun dikalangan Pembaca. **Ieka ayat jangan nak sastera boleh**


// ada lagi masa untuk mendaftar ayuhh \\

Dan paling menarik semasa anjuran "Sepetang Bersama Blogger 2014" ada tampilan menarik iaitu terdiri daripada blogger blogger femes amous macam Ben Ashaari , Redmummy dan blogger top meletop yang lain .. Selain itu ada hadiah menarik menanti engkaurang semua so kalau nak tahu apa yang menarik boleh lah join sekarang hihihi .. 

Tajuk : Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 #SBBYEOS2014

Tarikh : 8 Mac 2014

Masa : Sabtu, 10 pagi hingga 5.30 petang

Tempat : Saloma Bistro, Kuala Lumpur

Tidak lupa jugak kepada sesiapa berminat nak buka booth pada harituh korang juga dialu alukan dan yuran penyertaan tapak jualan RM 100 .. Last but not least Yeo Hiap Seng (Malaysia) Berhad yang menjadi penaja untuk anjuran #SBB2014 .. So jangan lepaskan peluang ..

kalau nak tahu lebih lanjut boleh baca Denaihati Network

N O T E : Untunglah engkaurang yang pergi nanti jangan lupa update entry pasal SBB2014 ok