Baucer Buku Dan Final Exam !!

Assalamualaikum

Sebenarnya ini cerita minggu lepas tetapi disebabkan line tidak dapat memberi kerjasama maka saya mengambil keputusan untuk meng-update entry-nya pada harini **jangan copycat ayat SPM ni ehehe .. ok kita tukar informal pulak , btw minggu lepas dengan berbsar hatinya Ieka mengambil baucer buku benilai RM250 dan juga kad diskaun siswa tanpa segan silunya .. 


me "letmee think what should i buy? novel? external disk or something else?"

haha woahh woahhh sumpah Ieka akan gunakan sebaik mungkin , setakat novel tu Ieka mampu beli dengan duit sendiri ... Kad diskaun tu yang menarik !!! dan dan apa yang korang patut tahu Ieka still belum guna baucer buku tu **siapa pandai bodek Ieka in sha allah hehehe :p.. 

Okay kita tutup cerita pasal baucer buku sekarang makin kemuncak dengan tarikh keramat
final exam .. Ada laa dalam dua minggu lagi disebabkan taknak takut sangat so biarlah dinding menjadi pembakar semangat yang mutlak ...


btw Ieka malu nak tunjuk tempat belajar sendiri .. tengok lah banyak sangat contengan daripada akak akak sem lepas ... nampak tak sticky note yang ta berapa nak note sangat tu , benda tu boleh memotivasikan kita tau , yelah contoh korang baru jee nak tengok cerita korea sekali korang terpandang dekat dinding tu ada sticky note yang mengingatkan soal study masa tu korang shut down lappy and then terus study hahahha XD poyossss lebih niii ...

yang paling penting Ieka tengah frust tahap menongeng 180 darjah sebab study week tak ada !!! hmmm ... tak dapat eden nak melepaskan gian balik Jaybeeee ,, naseb badan kan ? btw wish me luck okayyy ??



5 orang komen :

Sally Samsaiman said...

best of luck ieka!

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Akak x pergi amik lagi baucer buku kat INED, Uitm.
Xada masa lagi... Hehehe~

Anis Adnan said...

Good luck for you :)

Farah Waheda Wahid said...

all the best in your future undertakings dear...

Erah said...

dah sem bape dah?
study mana?
btw, good luck!