Garnier Fruit Energy

Assalamualaikum

You'lls sendiri tahukan I'olls ni suka buat review produk dah menjadi lumrah lah kene review benda baru btw baru-baru ni.. kulit muka Ieka agak menarik bila kiri kanan muncul jerawat yang tidak diundang dan yang paling menyedihkan facial dah nak habiss !!! pehh terpaksa menahan geram melihat ketulan jerawat yang minta dipicit , digigit dan ditampar **tampar tak okeng --" lepastu pulak muka menjadi hitam manis semenjak main panas jerebu ni memang muka ku bersinar bagai kilauan emas hehehe ...

So na dijadikan cerita haritu jejalan cari facial laa ingatkan na pakai yang sama tapi terjumpa facial kejinggaan tanpa membuang masa aku terus ambil


// sumber pakcik google \\

I'olls sendiri tak pasti ini lastest punya ke cmna ? tapi i'olss tak kesah i'olls nak jugak buat review pasal ni ..

btw garnier ni bagus untuk muka korang yang sangat bermasalah dengan jerawat so boleh guna btw bau dia pun boleh tahan manis rasa macam nak chewing jee benda alaaaa ni naseb baik facial muka ehehe ..





2 orang komen :

Syaza Raihanah said...

Teringin nak cuba. Tp tak tahulah kulit muka Syaza ni sesuai ke tak.

Liniey Nor said...

Assalamualaikum.

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)