Redo Oral Presentation BI

Assalamualaikum

Menangis lagi dan lagi sampai kekadang aku rasa
Aku dah putus asa dengan semuanya
tetapi aku bangkit semula dengan kata kata ini
"Kalau kita hendak berjaya kita jangan mudah berputus asa" ...


Kenapa Oral sampai kene buat balik ? beginiiii ceritanyaaaaaa .............

Semalam 26/3/2014 Ieka kene tunggu turn na buat presentation before tunggu turn tu Ieka ingat balik apa yang sir bgtau "before you alls gonna start presentation please prepared to be simple" so bila Ieka dengar perkataan simple , Ieka pun buat sesimple yang boleh .. Bila tiba giliran nak present dengan lafaz bismillah Ieka pun present macam biasa and then dia komen "do you know what marks i can give at you?" ahaaa dengar dia tanya macam tuh Ieka boleh feel markah Ieka teruk .... Bila dengar jee dia tanya macamtuh terus dia sambung balik "please redo your presentation now" .. Apa perasaan korang time tu ? rasa macam nak give up pun ada lepastu Ieka pun cuba betulkan balik mana kesilapannya masalahnya PC dalam makmal bahasa semua rosak dan tak ada internet so Ieka pun kelam kabut dalam masa yang sama Ieka menangis , yelaa dah laa kene redo masa tu jugak tak ke gila ?! hmmm bila sir dah tengok Ieka macamtuh kan ? dia pun cakap "Okaylah i want to see tomorrow!!" fuhh lega sikit ... But the way ramai jee kene Redo tapi dorang dah pandai sangat so Ieka dengan rela hati buat presentation harini ..


Wish me luck !!!! Nervous to the max kau adooo ??

korang tahu apa reaction sir bila Ieka redo ?


dan sir pun tersenyum sebab Ieka punya presentation harini lagi baik dari semalam ...
Alhamdulillah

Dah lepas dari AZAB PRESENTATION so let's focus on FINAL EXAM !!!







0 orang komen :