HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Wednesday, 2 April 2014

Bakal Suami Nak Macam Ayah

Assalamualaikum

Masuk sahaja blogger.com keluar dekat timeline Ieka terus scroll sampai terjumpa satu tajuk menarik malam ni , tajuk apa yang menarik sangat ? ni haa tajuk blogger kita sorang tanya soalan macamni

Adakah wanita yang belum berkahwin akan mencari seorang lelaki yang mempunyai ciri-ciri seperti bapanya untuk dinikahi? Nak-nak lagi jika wanita tu merupakan 'anak bapak'- yang rapat dengan bapanya sejak kecil 

lagi cun soalan ni selalu orang tanya dekat Ieka .. Ieka akan jawab "kalau boleh nak macam ayah"
tapi ramai lelaki di luar sana tertanya kenapa dan mengapa ? dan 1001 soalan yang keluar sama macam tuan blogger Zamani Abe ..

Ieka nak share dengan semua orang kalau boleh ..



tahu tak kenapa ramai perempuan akan mencari bakal suami macam ayahnya ??

jawapan yang paling simple 


Ayah sentiasa menjaga kita tanpa mengenal masa
Ayah akan menjadi pelindung utama
Ayah sedia menjadi terbaik ..

so no wonder lah kalau lah bakal suami ada sifat tersebut perempuan tak perlu risau kan ?



1 comment:

Nurfaezah Abdullah said...

lain pulang halnya kalo ayah tu seorang yang hmm no comment.. huhu..