HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 11 April 2014

Minat Baru

Assalamualaikum





Memandangkan bulan ini merupakan bulan final exam ada yang belajar dengan memacam ragam dan ada juga frust menonggeng tak dapat jawab soalan final diminta semua bertendang eh ? bukan bukan bertenang okay .. dan juga memandangkan paper seterusnya gap terlalu jauh jadi kita mengambil peluang untuk meng-update blog yang agak berhabuk macam sarang labah labah nii ..  Firstly gambar di atas tiada kene mengena dengan tajuk malam ni , secondly jangan bawak buku exam dalam ni dan last sekali sila fokus apa yang Ieka nak bercerita menggunakan tangan sambil mulut terkumat kamit hihihi banyak cengkadak budak sorang ni kan??

Dah Ieka sila masuk sub topik malam ini ..
apa yang Ieka cuba nak sampaikan , sejak minggu ini Ieka telah mencipta satu hobi baru ..


Ieka telah mencipta satu buku "QUOTES" huhu takde laa quotes sangat cuma .. ishh nanti k Ieka cerita


tarrarrr ini kulit buku depan !!
tapi ada apa dekat dalam eh ? jom terjah !!



  

so apa korang yang perasaan dalam buku Ieka ni ? ahakss sebenarnya bukan Quotes kebanyakkannya melukis ART .. hmm sebenarnya bila takde kerjakan Ieka akan melukis selain menulis .. so korang ada minat macamni tak ??




5 comments:

Tashira Sha said...

aaa samalah,seppp! kadang2 minat sketch juga. cover depan tu serious cantik. buat sendiri ke kak? hihi

Ieka Farhana said...

wahhh ada yang sama hehe ..
cover depan ? ehh tak laa beli :)

Ieka Farhana said...
This comment has been removed by the author.
Tcca Anuar said...

nice quote and nice book. btw skecth awak cantik :) blogwalking :)

Ieka Farhana said...

heheh btw thanks :)