Segmen Blogwalking By DayangDeno

Assalamualaikum

Yehuuu rasanya dah lama blog Ieka ni tak join memana segmen dan memandangkan tinggal lagi dua paper yang gapnya terlalu jauh dan yang paling penting next week cuti sem bermula so dengan kerelaan hati nak join segmen Deno nii ..


so sesiapa yang free boleh join segmen Deno dan yang paling penting ikut syarat Deno telah sertakan ok ? Selamat Blogwalking ..


dan due date  11.59pm, 1 Mei 2014



40 orang komen :

Ryne Moza said...

Selamat bersegmen :)

mirza syazwina said...

hai^_^
dah follow sini lamee dh,
thanks follow :)

Dina Ibrahim said...

blogwalking here and follow.

nurul nadia adnan said...

singgah sini dari segmen yg sama..done follow awak ;)

http://nadiaadnan90.blogspot.com/

amanina nasuha said...

selamat bersegmen..good luck !!1

Encik Ket said...

happy blogwalking :D

Nur Farahuda said...

selamat bersegmen. dari segmen yang sama http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Maria Firdz said...

Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

All the best... :-)

Syuhada Baharudin said...

salam mesra..

datang singgah dari segmen yang sama.
semoga berjaya ye.

http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

MyCherita said...

Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

nor ainza said...

Singgah dari segmen yang sama. Salam ukhwah ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Jemput join ga Ainza ya :D http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

Eira Aikawa said...

Assalamualaikum..
Eira datang membalas kunjungan..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Nur Amalina Jaini said...

hai... singgah dari segmen yang sama :)

http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Azney Shamsuddin said...

salam

singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

Nur Farahuda said...

http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Ain Eddihar said...

http://aineddihar.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Assalamualaikum . balas singgahannya :) dan follow sini :) cantik blog awak . suka tengok . .

Norizah Lai said...

salam, dari segmen yang sama :)
http://izahdiary.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Fhatin Amelia said...

bw here
http://miumiuchingu.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

sarah hairudin said...

hi ! blogwalking dari segmen yang sama :)

http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-by-dayangdeno.html

Sally Yatiey said...

Singgah ;D

http://sallyyatiey.blogspot.com/

Amanina Mads said...

all the best ieka :) nina dh follow

nana kimie said...

balas kunjungan:)

http://nanakimie.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Iedya Abdullah said...

Assalamualaikum ieka.. thanks for coming to my blog.. n im here to reply your bw.. done follow you.. salam perkenalan.. :)

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Singgah dari Segmen Blogwalking By DayangDeno.
Good luck (^^,)

*Jemput join GA saya juga yer Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

Wanie Zunidan said...

Salam Ukhwah Fillah .

Wani datang dari segmen yang sama .
Jom datang blog Wani (:

SAMIQA ♥ said...

Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
Singgah dari segmen yg sama >_<
http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

Nurul Syahirah said...

singgah & follow dari segmen yang sama..
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Delimasari said...

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Aadhirah Farhana said...

Assalam, datang dari segmen yang sama :)
http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

Nadirah Mohamad said...

Salam perkenalan!

http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

Nasuha Puteri Nass said...

Salam. Saya datang blogwalking dari segmen yang sama juga... Selamat berhujung minggu =) Jemput singgah ke blog Bicara Nasuha dan sertai GA menarik oleh EmasPutih, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

Cik Tylia said...

Hai, dtg membls kunjungan n follow sekali....TQ ye...

Intan Najla said...

balas kunjungan dari segmen same..
follow sini jugaa
http://intan-heartypewriting.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Abe Kie said...

Assalamualaikum, Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg menarik ini. Jemputlah ke blog Abe Kie pula. TQ. http://jukdin.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

husna zahidi said...

Assalam.. singgah sini dari segmen yg sama..:)
http://husnazahidi.blogspot.com/

Yun Sing said...

Singgah follow dari segmen yang sama :)

Aqilah Azmi said...

hi hi hi!!
Qila dari segmen kak deno jugak ni!!!

Hehehheeh jom blogwalking jom hihihi

Intan Saffyna said...

hi,Singgah sini dari segmen yang sama :)
done follow awak :)

Hafiz Hafizol said...

Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P