Semester Break&Throwback

Assalamualaikum



22 April 2014 // 1030am maka tamatlah semester ((1)) Ieka di Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam Selangor ..Sekejap je rasanya tuptup dah nak masuk semester ((2)) dan title "junior" dekat sana takboleh pakai lagi huhuhu so selama enam bulan *tak sampai enam bulan.. Terlalu banyak sangat memory manis, masam, pahit, tawar dan bermacam-macam lagi perisa bersama family DNS1A..





dan inilah wajah anak pemuda pemudi bangsa akan berjaya suatu hari nanti in sha allah ...
lelaki dalam kelas makin pupus .. mana lelaki ? manaaaa ? wahai lelaki bangkitlah kuseru namamu hihi ..





"Dalam setiap gambar ada cerita" - Aizul Marcello

orang cakap "tak kenal maka tak cinta" masa masuk dulu 
Ieka terasa asing gilaa banyak soalan dan tanda tanya dalam fikiran ni ..
tapi hari berganti hari , masa berganti masa bila dah lelama tu 
Ieka rasa boleh masuk kepala lah semua cumaa adalah sesetengah orang
tak boleh terima gurau kasar .. yelah siapa jee boleh terima kan orang yang keras hati je boleh ..
so bila dah kenal satu sama lain tu tak jadi masalah sehingga ada kelas lain jeles tengok keakraban kami ..
Kami satu keluarga , Kami satu pasukan dan Kami segala-galanya ..


maka kita tutuplah tirai semester satu sesi disember 2013










1 orang komen :

adzairdawati makdara said...

wahh tahniahh dah blh dipanggil junior la nnt..