Seo Traffic

Assalamualaikum


Bila eng korang dah masuk dunia blogger , eng korang akan tahu banyak benda bukan setakat upper followers jee okeng .. banyak lagi for otai blogger dorang dah makan garam dahulu dari newbie termasuk Ieka yang suka timbul tenggelam .. but the way minggu lepas rasanya *act tak hengat berapa punya lepas huehuehue** blogger Kak Fara (( Bubblynotes )) ada post dekat Insta pasal Seo Traffic ..



so Ieka pun shebuk komen dekat situ laaa ..
Ieka tak sombong okeng ,, cuba tanya Eyqa Hasnan muahahahah XD ..




yessshhh suatu ketika dahulu Ieka pernah dapat ..
nak dapat seo trafik ni bukan mudah macam engko get followers 1K sebulan sekali *menipu keje kau Ieka hahaha**

sebentar ok kita throwback balik



// klik untuk tumbesaran \\

ini bukan cerita tipu bukan edit semata-mata ..

dan Ieka ada sedikit entry dekat sini

dan Ieka dapat komen yang positif



// klik untuk tumbesaran \\

pada awalannya gua ngak mengerti apa itu seo blog ?
rasanya blogger Elih Japahar bagitahu apa itu seo blog ..
dan apa yang Ieka tahu pasal seo trafik contoh eh ?!
kau nak search pasal "apa itu seo traffic"
nanti dia keluar macam ni


// klik untuk tumbesaran \\

dikira bila engkorang search blog tu mesti top 10 ke atas ahh ...
ada faham tak ? kalau faham bagus tapi yang tak faham ni cuba fahamkan ..


engkorang create one entry lepastu publish and then korang punya tajuk dapat top 10 dalam google search haa itu laa dipanggil "Seo Traffic" ..


nak cari benda macam ni bukan mudah korang perlu mantapkan lagi korang punya tajuk kasik polish sampai dapat top 3 dalam seo blog okeng ? muahahahaha .. 



3 orang komen :

Nasuha Puteri Nass said...

Salam. Nnti nk cuba2... =) Jemput sertai GA menarik oleh EmasPutih, Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

Zamani Abe said...

sama2 lah kita belajar memahirkan ilmu ni

Sally Samsaiman said...

hehehe...kita sentiasa newbie :D