Exo First Box & Xoxo Exo



Assalamualaikum





btw thanks for tagging ( Liebster Award ) inshaallah kalau takde halangan join 
kalau ada tak boleh buat pape ..


siapa peminat Exo **angkat tangan selagi mampu**
so kepada peminat tegar EXO Ieka nak share link comeback dorang 
selepas kemunculan EXO Showtime rasanya ramai nak tengok dorang lagi dalam
variety show kan ? haishh tidak lupa juga dorang tengah comeback song overdose [MV] ..

bagi sesiapa tak jumpa link EXO First Box dan XOXO EXO dekat bawah Ieka ada sediakan link

ini je Ieka jumpa kalau ada lagi Ieka akan update











4 orang komen :

Ain Zuhairi said...

thanks bg link exo tu :)

Anisyamir Leejo said...

Ah tak tengok lagi EXO XOXO ep 1. Thanks Kak Ieka sbb share ^^ Btw, Kak Ieka dah tengok belom Roomate Ep1 ?? Chanyeol ada dalam tuh XD

Ieka Farhana said...

@Ain Zuhairi sama sama :D

Ieka Farhana said...

@Anisyamir Leejo tengok ahh cepat cepat .. ohh roommmate dah tapi ta best sbb tade exo dlm tu :p