HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Tuesday, 27 May 2014

Wordless Wednesday #15 - Tukar Design



Assalamualaikum


Dalam seminggu ni Ieka nak mintak maaf sebab tak blogwalking .. Blog tengah under construction dan orangnya pun sama ambil cuti jugak :p btw Ieka dah blogwalking yang memana tinggalkan jejak di komen dan juga shout box. But the way korang jangan klik button keluar lagi sebab korang masih lagi di dalam blog Ieka Farhana ... Sebelum ni Ieka guna perkhidmatan NNA tetapi memandangkan Ecah busy dan Ieka pun faham dia masih lagi pelepasan SPM so Ieka tak paksa dia maknanya Ieka pun cari perkhidmatan yang lain salah satunya Sheda Ucu.. Tema kali ini Ieka nak lari tema warna Pink tapi still tak boleh jugak maka aku pilih pun tema girlish macam tu fuhh dengan tagline "dimulakan dengan huruf dan diakhiri dengan sebuah cerita" geligeli haha XD




mungkin lepas ni nak kekalkan dua tahun dengan template ni takpun Ieka start design sendiri **jangan pandang sebelah mata tauu** ahaha oklahh bagi yang tercari cari untuk tukar design blog tu korang boleh cari Sheda Ucu untuk buat tempahan .. btw korang kena tunggu turn tau kalau nak design sebab bila korang buat perkhidmatan dengan Sheda Ucu memang ramai customernya .. So korang kena banyak bersabar ok .. Ieka jangan cakap banyak duit tak bayar lagi XD ..

p/s : korang rasa ok ? kalau ok jangan tengok jee komen lah kalau berkenan nak tukar design cari jee Sheda Ucu



2 comments:

Sabrina SA said...

lawa lah... ^^

CT Humairah said...

lawa lawa.. blog ct simple jee xde design cantik gini.. *thumbs up*