3 In 1


Assalamualaikum


Huhu dah lama tak update blog yang macam apatah.. Disebabkan Ieka dah lama tak buat comeback **poyo haha so Ieka memang banyak benda nak cerita dengan korang itu pun kalau korang sudilah.. 


New Sem

Pejam celik pejam celik tinggal lagi beberapa hari sahaja lagi nak masuk sem baru.. Haishhh tak sempat nak rehat sepuasnya di rumah boleh bagi cuti lagi tak? Hamboihh kalau macamtuh baik tak payah belajar :p .. btw sem lepas terlalu banyak kenangan manis pahit masin masam tawar antaranya kenangan manis Ieka waktu dapat tawaran sebab memang dari sekolah menengah nak ke Politeknik Sultan Idris Shah, Sabak Bernam Selangor.. I think salah satu sebabnya jauh dari suasana bandaraya kot tempat memang tenang dan pepagi time korang pegi kelas biawak dekat tasik akan sentiasa menemanimu tatkala hujan mahupun ribut.. Yang pahitnya masa Ieka jatuh sebab main handball urat Ieka lari dan memang menyusahkan penghuni bilik Ieka masa tuu**gaiss sorry tau.. So kepada junior yang bakal masuk ke PSIS tu**eh dah masuklah Selamat Datang..


Korang jangan ingat ini tempat pembiakan jin malaun semua tauu.. Psis tempat paling cantik untuk berselpie.. eh? haha..

New Life

Awal-awal lagi aku dah buat hal dan memang muka ni tak patut dapat asrama.. huahuahua nak menangis bayangkan dengan kelam kabut mencari rumah sewa so far alhamdulillah Ieka dah dapat rumah sewa yang berdekatan di sini.. Lepasni nak ponteng program tak? jawab jawab .. bayangkan 2 hari 2 malam Ieka menangis sebab tak dapat asrama tapi bila difikirkan balik takpe ini pengalaman.. Pengalaman mengajar kita erti dewasa dan mematangkan ecehhhh.. ongkosnya takdelah mahal sangat takdelah murah sangat memang harga ikut standard sana..

Ahhh malas nak cerita pasal rumah sewa sedih sedih ...

New Born

Bayangkan seminggu sebelum nak balik PSIS dah Miro's buat hal sampai hati dia taknak bangun.. Dah tuh Ieka tengah serabut kalau handphone rosak macam mana nak contact itu ini **haiphhh jangan fikir bf Ieka single tau hahaha.. Nak taknak memang kena cari sparepart**ecehhh padahal nak mintak yang baru cakap jelah.. So aku target handphone baru ni nak iphone hahaha takdelah aku tak kesah memana janji ada insta, wechat, whatsapp kalaulah nokia baling anjing tu ada function tu semua takdelah aku teringin nak beli iphone yang mahal cekik darah tuu..



says Hi to Vertu wkwkwkwk ..
actually handphone lima kali ganda mahal iphone 5..
harga dia nak cecah one million ...


aku target nak Lenovo tapi aku dapat Seasonic ..
walaupun jarang dengar tapi apa yang Ieka boleh katakan dia punya camera memang lawa ....
Ini brand Singapore so memang bestlah kalau guna handphone ni ..
Dekat lowyatt banyak kot phone macamni ..
later Ieka review pasal handphone ni k..




0 orang komen :