Menanti 100K Dan Terima Kasih



Assalamualaikum



Nilah apa yang Ieka cerita dalam precious entry tadi kalau sekali dah update semangat nak update tu membuak tau takk?? Korang fahamkan apa perasaan Ieka sekarang? Tapi bila dah tak update tinggallah sarang labah labah dalam blog ni hee ..


Menanti utk beberapa hari finally sampai jugak cuma aktiviti mengupdate blog utk tahun ni menurun sedikit sebab tuan blog ni bila dia dah study memang takde masa kekadang kalau ada masa lapang pon terkial kial cari idea nak update bukan mudah nak update satu entry yang boleh menarik hati pembaca tau .. Tak semua org pandai menarik hati pembaca apa yang kita cuba sampaikan tapi yang sampaikan tu mesti frust menonggeng sebab nak cari entry yang kebabommmmmm like a DIVA eh??

Dan terima kasih sesiapa yang sudi baca blog Ieka ni sebab blog ni hanyalah biasa biasa dan masih baru untuk mendalami semuanya .. Hopefully blog Ieka Farhana ni terus aktif update in sha allah kalau ada masa free kita update kalau takde jangan sedih boleh baca entry lama huahuahua ..  tapi korang mesti nak entry yang segar dari ladang kan? In sha allah Ieka akan buat yg terbaik dan terima kasih sesiapa sudi tolong Ieka dalam dunia blogger nii ..





belanja satu selpie ...





4 orang komen :

Syaza Raihanah said...

Wah, tahniah awak :)

Nur Farahuda said...

tahniah =D

Anis Ifham said...

Wahh. tahniah!

Zulaikha Zahran said...

First time jumpa blog ni. salam kenal :)