HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 4 July 2014

UTP Cable


Assalamualaikum



Inilah dia kalau sekali dah update semangat nak update tu membuak buak.. Kan bagus kalau semangat nak belajar macamni jugak takde lah last minute nak study hewhewhew.. Untuk kali ini Ieka taknak cerita pasal rumah sewa sebab dah takde benda nak dicungkil lagi**siapa tah nak tahu sangat psl umah sewa engkau..

So entry kali ini berkenaan pengalaman pertama membuat UTP cable.. UTP cable itu apa?


// wayar ni utk sambungkan pc dengan pc mcmtuh lahh\\

Kalau engkau org nak tahu Ieka paling tak suka buat praktikal **kalau tak suka kenapa masuk POLI.. tapi setelah dibuat dan diuji perghhh memang best yang tak bestnya korang kena susun wayar mengikut coding colour.. Ishhh tayah lahh pergi jauh sangat Ieka cuma nak cerita pasal first time Ieka buat amali pasal UTP cable tu jee tapi dah meleret sampai kedalamannya pulak kan??


dan inilah hasilnya ...



No comments: