HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Saturday, 9 August 2014

Segmen Mencari 20 Bloglist Bertuah


Assalamualaikum 



Setelah dua tahun tidak buat segmen ringkas harini kembali dengan segmen Mencari 20 Bloglist Bertuah bukan apa bila tengok sidebar terasa macam sikit jee macam nak tambah lagi tapi taktahu apa bila terpandang bloglist yang satu tu dan yang selalu update cuma abang ben dengan bro framestone ahhh yang lain jarang jarang hmm.. Memandangkan harini cuti jadi Ieka nak ajak korang join segmen ringkas Ieka ni ajak laa kawan kawan bagi memeriahkan suasana ni sebab segmen dia terlalu ringkas tapi maaf takde hadiah cuma Ieka nak letak link blog di sidebar Ieka mungkinlah korang punya blog boleh tambah trafik kan? Rasanya tak salah tolong orang hihihi tanpa membuang masa mari



JOIN !!



Syarat-syaratnya :-

  1. Mestilah bloggers warganegara Malaysia ..
  2. Tidak kisah korang berjantina apa janji korang ada jantina hehe..
  3. Sesiapa yang belum follow blog Ieka Farhana boleh lah follow terlebih dahulu bagi memudahkan Ieka blogwalking blog korang.
  4. Tidak perlu membuat entry sebab kita nak cuma nak buat yang ringkas sahaja..
  5. Anda boleh meninggalkan link blog anda dibawah....
  6. Sekiranya peryertaan ini melebihi 20 orang maka saya akan pilih secara Random.org..
  7. Sekiranya peryertaan ini tidak melebihi 20 orang saya akan masukkan anda dalam bloglist juga..
  8. Ajaklah kawan kawan anda join segmen serba ringkas ni sebab Ieka nak tolong anda utk meningkatkan trafik sahaja...
  9. Due date sampai Sabtu minggu depan sahaja ...

itu sahaja syarat serba ringkas dari Ieka.. senangkan? kotlah benda ini membantu Ieka kembali aktif macam dahulu kala takpon lepasni Ieka nak buat Giveaway yang gempak gempak gituh dan tak salah kalau Ieka menolong menaikkan trafik blogger malaysia huhu ... 


Penyertaan Ditutup
Jumpa lain hari 






45 comments:

BaNu Syah said...

http://mulan-sahbanu.blogspot.com/

Cik Miela said...

Join http://shalmilanadya.blogspot.com/

Syahidah Fadilah said...

http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segmen-mencari-20-bloglist-bertuah.html

Oh Fiona said...

http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/mencari-20-bloglist-bertuah.html

MNH SASTERA MELAYU said...

Haiii... saya join

http://sayapejuangbahasa.blogspot.com/

ain syafieqa said...

salam kenal...
http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/08/segmen-mencari-20-bloglist-bertuah.html

jemput join segmen terbaru ain, http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/08/segmen-nostalgia-aidilfitri-2014-by_8.html

Karya Mahirah said...

akak join n support

Bila Aku Berkarya a.k.a Karya Mahirah

farhana mohamad said...

join :)

http://farhana-mohamad.blogspot.com/

Syaza Raihanah said...

Join :) http://syaza-applemints.blogspot.com/

Rina Zaidi said...

Cik Oren support.. :)

http://kaktusoren.blogspot.com/

Wada Harun said...

Saya join ^^

http://swardah.blogspot.com/

Eyqa Hasnan said...

http://eyqahasnan.blogspot.com/

Awan Samudera said...

hai ika.. salam kenalan.

http://awansamudera.blogspot.com/

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..nk join
http://mummysupplementshop.blogspot.com/

Misya (Aimi Syahirah) said...

http://www.aimisyahirah.com

Nik Aisyah said...

hai.. :D hehe wahh..best2.. ni saya sertakan link my blog.. jom jenjalan n follow if sudi hehe..

http://terbitsangkancil.blogspot.com/

Siti Aisya Ibrahim said...

salam perkenalan...nak join bloglist ika...

http://jindrisska.blogspot.com/

Noura Qifays said...

Join Segmen! :)

http://akukupukupu.blogspot.com/2014/08/segmen-mencari-20-bloglist-bertuah.html

Norniwanie Nasarudin said...

Salam kenal Ieka...wanie join..

http://norniwanie.blogspot.com/

Aina Akmal said...

saya joinn~ ^^

http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-mencari-20-bloglist-bertuah.html

MissNadia said...

Nak masuk dalam bloglist juga :D

http://kapas-putih.blogspot.com/

zamizi jusoh said...

http://kecekkira.blogspot.com/2014/08/segmen-mencari-20-bloglist-bertuah.html

Cik N.A said...

JOIN :)
http://ckecilberbicara.blogspot.com/

mama ka0ri said...

join!

http://ka0rist0ry.blogspot.com

mama amir said...

Assalamualaiku...

Saya join yer

http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/08/segmen-mencari-20-bloglist-bertuah.html

Mass Naim said...

sy join....done follow...

http://mass-naim.blogspot.com/2014/08/segmen-mencari-20-bloglist-bertuah.html

izzeyda said...

Assalamualaikum..salam perkenalan..saya join ya..

http://izzeyda.blogspot.com/

greenfa FaRRa said...

http://greenfarra.blogspot.com/2014/08/segmen-mencari-20-bloglist-bertuah-by.html

Ar Eirza Japar said...

hi salam kenal...sy dah follow sini...klau sudi follow la balik..

http://eirza.blogspot.com

siti azurah said...

azurah join

http://httpterataiungu.blogspot.com

Feetri Mahadzir said...

http://www.feetrimahadzir.com/

syazrah tarmin said...

join yaa... bismillah .. :D

http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-mencari-20-bloglist-bertuah-by.html

Syuhada Salleh said...

http://www.syuhadasalleh.my/

HeNRieTTa JoSe said...

rietta join...

http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com

Princes Yuyue said...

Yuyu join :)

http://yuyueciutmiut.blogspot.com/2014/08/segmen-mencari-20-bloglist-bertuah.html

Cik TK said...

Nak join...

http://tetikusmerah.blogspot.com/

Adinda Baizura Mazlan said...

ABM join :)

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

Sha Salleh said...

Saya join! ;)

Mencari 20 Bloglist Bertuah

p/s: kalau sudi jom join segmen saya pulak --> SEGMEN TINGKATKAN TRAFIK BLOG BY IRSYAHEALTHYHOUSE.BLOGSPOT.COM
terima kasih :))

Si DauN CeRi said...

dah followwww


yeay! nak join nak join


http://dakkcique.blogspot.com

Cik Nadyya said...

http://loveneddy.blogspot.com/

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Bestnye..nak join juga:)
http:// drshikinzainal.blogspot.com
Thans ieka.

Farra AM said...

Salam kenal.. :-)

Blog saya: Fara Menulis Tentang..

Sofu Hashim said...

Salam kenal Ieka

Dah follow

http://ummi2m2s.blogspot.com

fadhil eda said...

eda join..follow pon dah

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/mencari-20-bloglist-bertuah.html

Sya Nissa said...

http://syxfiqxnissx.blogspot.com/