Tahniah 20 Bloglist Bertuah



Assalamualaikum





Maka tamatlah sesi segmen ringkas kita pada harini terima kasih kepada blogger yang sudi memberi sokongan dan tidak lupa jugak kepada blogger yang terlalu rajin membuat entry walaupun simple as well kan? So macam mana berdebarkan nak tunggu result ecehhhh macam ambil result SPM plak kan? btw tahniah kepada yang bertuah dan kepada yang tidak berjaya jangan sedih kalau ada lagi in sha allah jangan lupa join ..



So korang semua dah ready ? 
**bunyi drum**



ok inilah 20 bloglist bertuah ..


  1. http://nurainahanis.blogspot.com
  2. http://shalmilanadya.blogspot.com
  3. http://www.aimisyahirah.com
  4. http://ummi2m2s.blogspot.com
  5. http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com
  6. http://norniwanie.blogspot.com
  7. http://irsyahealthyhouse.blogspot.com
  8. http://karyamahirah.blogspot.com
  9. http://terbitsangkancil.blogspot.com
  10. http://amfarra.blogspot.com
  11. http://greenfarra.blogspot.com
  12. http://dakkcique.blogspot.com
  13. http://eurukaseven.blogspot.com
  14. http://whiteroses2013.blogspot.com
  15. http://awansamudera.blogspot.com
  16. http://farhana-mohamad.blogspot.com
  17. http://mummysupplementshop.blogspot.com
  18. http://kapas-putih.blogspot.com
  19. http://eyqahasnan.blogspot.com
  20. http://kaktusoren.blogspot.com


Bloglist ni akan tamat tempoh pada 16/9/2014 so sesiapa yang rajin update Ieka akan terus masukkan link blog korang di





berusaha laa untuk mengupdate entry tak kira masa muahahaha ... btw thanks sesangat dalam target harituh cuma beberapa ketul tapi tak sangka ramai and thanks again kepada yang tak bertuah tu takpe boleh cuba join memana segmen blogger lain last but not least sesiapa yang ada juga mengajak Ieka join segmen sorry sebab Ieka memang busy ... huhu 


kepada peserta yang nak semak link blog atau blogwalking boleh ke






16 orang komen :

MNH SASTERA MELAYU said...

Tahniah semua... Walaupun saya tak menang. Hahaha

fadhil eda said...

wah..eda terpilih..tahniah kepada semua jugk..

Sha Salleh said...

Wahhh..tak sangka terpilih. Thanks ika sebab buat segmen macam ni. Bersemangat nak updateentry hari2 kalau macam gini..hihi. tahniah juga utk kawan2 lain.

Nik Aisyah said...

wah xsangka..dapat.. 1st time dpt ni hehe.. tq dear.. :D

ain syafieqa said...

no. 14 melapor diri..thanks ieka..tahniah pada semua..

Aina Akmal said...

ehh~ eh. dapat? hoho. orang first pulak. XD haha. thanks, tahniah kepada yang lain. :3

Noura Qifays said...

tahniah semuaaa :)

weschairs said...

Tahniah....

Cik Nadyya said...

alamak x terpilih. tahniah smua :)

Wada Harun said...

Tak bertuah nmpknya. Hihi. Tahniah yg brjaya :D

zulhilmitempoyak said...

tahniah semua.. :D

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

thniah semua...akk peserta no 14..trmsuk juga dlm senarai

Bbwana adienia said...

Tahniah..

Siti Aisya Ibrahim said...

no 15 dengan 16 ade....sekali 17 no kite xde plak...ahahhah xpelah takde rezeki for this time... :D

Green Farra said...

taniah semua

HeNRieTTa JoSe said...

No 5...hehehe....sukanye....tima kasih yea...