HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Tuesday, 30 June 2015

Character Mask Face Shop


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera



Tengok tajuk mesti kau orang tak sabar nak baca entry Ieka pagi ni kan? kan?

Dah lama tak share benda menarik dengan kau orang, yelah hari tu kata tak nak delete blog lah, nak pencen jadi blogger lah satu ayat pun tak boleh pakai Ieka ni. Betul orang cakap kalau kita dah sekali menulis (kata ganti menaip) memang susahkan nak berhentikan? Well Ieka back ada orang yang rindu Ieka tak? (perasan kan?),,



terkejut tetiba gambar ini menghantui hidup kau orang ? HAHAHA



Bagi peminat tegar kpop kau orang mesti pernah dengar character mask dari FACE SHOP kan? takpun pengguna setia FACE SHOP mesti kau orang pernah nampak  character mask ni kan? Baiklah bagi sesiapa belum tahu dan taktahu pasal character mask mari Ieka bagi tahu serba sedikit pasal character mask.


Image result for character mask the face shop



Character Mask The Face Shop ini popular brand Korea, terdapat lima character mask semua sekali iaitu panda, tiger, dragon, bear dan sheep. Character Mask ini kaya dengan moisture to dry and flaky skin with Hyaluronic acid Collegen. Bila buka mask tu nanti kau orang dapat feel muka glowing macam orang Korea hehehe lagi situ bau mask dorang ni wangi sedap sangat. So kepada sesiapa yang berminat untuk mencuba character mask ini boleh mencari Face Shop berdekatan takpun bolehlah cari penjual yang menjual produk tersebut.

Ieka syorkan insta yang mana menjual character mask..




6 comments:

Syaza Raihanah said...

SR pernah nampak mask ni. A bit scary and cute but beneficial. Nice product :)

Ieka Farhana said...

@Syaza Raihanah kan? but more cute than scary, yg scary part blusher terlebih hehehe

yoorin melacolea said...

hahhahaa..kelakar laa..1st time nampak mask macam ni..mesti asyik nak tengok cermin je.kekekeke

Ieka Farhana said...

@yoorin melacolea haha bukan setakat nak tgok cermin jee siap berselfie sekali hehehe

Mime MF said...

haha comelnya....nak try beli la...hihi

Ieka Farhana said...

@Mime MF hihi try laa