Wordless Wednesday #16 - Template Baru


Assalamualaikum kalian


Jangan terkejut korang memang landing dalam blog Ieka Farhana..



Dah lama tak tukar template blog before ini kita guna perkhidmatan Kak Sheda Ucu memandangkan dia dah cuti raya lagipun Ieka suka tukar last minute dan kebetulan juga Ieka dah lama tak merasa hasil kerja NNA jadi malam semalam juga tanya dan terus bagi details alhamdulillah dengan cepat dan pantas pagi tadi dah siap.

Cuma tema kali ini Ieka nak bagi kematangan sikit dalam blog, apa mcm matang tak?


5 orang komen :

Siti Badariah Baharin said...

cantikla template ni..sejuk je mata memandang

Ieka Farhana said...

hihi alhamdulillah @Siti Badariah Baharin

Athirah Diyana said...

cun! matang! ;)

Fatihah Fazlin said...

SERIUS.. CANTIKKKK.. BERKENAN SANGAT DENGAN GABUNGAN PINK MUDA DGN BIRU MUDA NI..

Aisyhah Nyais said...

Makaseh sudi guna khidmat ecah akak :)