Follow Ieka @IekaFarhana

Saturday, 1 August 2015

F.SHOFWAH dan travelog page


Assalamualaikum kalianSemenjak dua menjak ini Dunia Ieka Farhana kembali ceria setelah meninggalkan beberapa bulan tak berusik, bukan dah tak ada hati lagi nak menulis cuma masa yang ada tidak cukup untuk mengendalikan blog harian ini. Tanpa membebel dan membuang masa .. Mesti kau orang tertanya apa itu F.SHOFWAH (padahal takda orang kisah kot) ? Bagi yang curious nak tahu, Ieka akan mencerita sedikit mengenai F.SHOFWAH dan yang tak tahu boleh balik hahahaha (gurau).

Harini ada dua cerita nak bercerita tapi bagi kita habis cerita .....


F.SHOFWAH

F singkatan untuk Farhanah dan Shofwah nama yang sangat unik untuk didengar dan maknanya pun sangat menarik. Shofwah membawa maksud keikhlasan dalam cinta (dah ada nama untuk future daughter nanti hehehe) .

So dah faham apa itu F.SHOFWAH? lepasni akak tak payah menerangkan panjang lebar lagi dan maka berakhirlah cerita pertama kita yang serba ringkas.


Cerita keduaa........

TRAVELOG PAGEcoming soon .... tunggu
4 comments:

PeRdU cINta said...

Nice name..maknanya cantik..

MILx HASHIM said...

singgah ~ http://jmbelog.blogspot.com/

Ieka Farhana said...

@PeRdU cINta kan? cantik sangat

DRAMATIC UNIQ said...

singgah blogwalking sini... :)

Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)