GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015



Assalamualaikum kalian

[Klik banner di bawah untuk join]


 http://1.bp.blogspot.com/-8T5ZtAMjkA8/Ve5P_Ns0taI/AAAAAAAAAsI/SIA4nupfueA/s640/mkhaipage.jpg



PENGALAMAN PERTAMA SAYA berblogging sejak tahun 2011 ketika itu di tingkatan 4.. Puncanya? Dulu suka beli majalah "Yezz!" then ada satu segmen blog kalau tak silap. masa tu blog yang Ieka kenal Irine Nadia dan followlah blog dia sampai satu tahap nak ada blog sendiri. Makin lama Ieka main blog makin ramai Ieka kenal walaupun di alam maya tapi tak semua buat masa ini Ieka cuma jadi silent blogger tak pernah join memana event yang dianjurkan. Yang paling penting Kak Irine Nadia sumber inspirasi Dunia Ieka Farhana tercipta....

[ 100 Patah Perkataan ]


Terima Kasih NNA


5 RAKAN BLOG YANG DITAG :-









8 orang komen :

Aisyhah Nyais said...

goodluck akak, hehehehehhe :)

PeRdU cINta said...

Good luck ye..

budak kacamata said...

thanks ieka sebab tag BKM

Eintan Nurfuzie said...

good luck dear
Jom singgah blog : Nurfuzie.com

Jom singgah entry ni: TOP ENTRY Minggu Ketiga September 2015

Nor Marshaliza Shaidan said...

singgah melawat ieka

Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

Faranina said...

Salam singgah..
jemput ke blog fara ye..

Siti fironika said...

mcm best la...xpernah try cam ni..nak try jugak 1day..hehe

Mimi Kyumi said...

Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html#.VhSdM-yqqko

Semoga Berjaya Dapat Rm200 Tu..Ahahaha