HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Thursday, 24 September 2015

Senarai URL Peserta Blogwalking Edisi Raya Haji



Assalamualaikum



Alhamdulillah selesai sudah segmen kita even tak dapat sambutan tak mengapa mungkin sebab takde tawaran ganjaran yang diberi, insyaAllah akan datang Ieka akan upgrade lagi dan kepada sembilan orang yang join Ieka nak ucap terima kasih :) dan Ieka akan terus meletakkan link blog korang di bloglist Ieka selama sebulan (25 SEPT 2015 - 25 OKT 2015) ..

Ieka dah nak buang balik segmen ni tapi tak apa kesian korang yang dah join dan maaf tak dapat sambutan. InsyaAllah lain kali Ieka buat lagi maybe ada hadiah misteri...


SENARAI URL BLOGGER

2 comments:

Aisyhah Nyais said...

Hewhewh tkpe akk, salam kenal to all readers :)

leya yeolly said...

tak mengapa kalau tak dapat sambutan