HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Monday, 26 October 2015

Bila Mengidam


Assalamualaikum




sumber pakcik google


Korang baca tajuk mesti fikir "Eh Ieka preggy?" kan? kan? kejam tau korang ni kahwin pun boleh celah mana nak preggy-nya hahaha.. Korang jangan ingat orang tak preggy tak boleh mengidam tau, boleh je kekadang mengidam benda yang pelik-pelik lagi dahsyat dari orang mengandunglah...


Korang tahu apa punca sebenar Ieka cepat mengidam?

jawapannya ....




dah dapat kenapa aku cepat mengidamkan? korang takde pipi pau sebab tu tak rasa nak makan haha gurau yaa ..

selalu Ieka akan mengidam tiga benda :-

  • STARBUCKS

kan best kalau ada depan mata sekarang!! terasa nak sip sip sip (bunyi sedut hahaha) 

  • ICE CREAM

balik ofis nanti boleh singgah petronas beli banyak-banyak muahahaha XD

  • SEOUL GARDEN 

Ieka pun tak pasti kenapa Ieka suka mengidam benda macamni


dan korang kalau mengidam nak makan apa? ke korang mengidam iphone 6s plus rose gold tu? 


p/s : Gamba petikan en google yang tak bertauliah hahaha


11 comments:

leya yeolly said...

aah ieka. saya tak pernah memiliki sedara mara iphone. hahhahaha

Maisarah Humaira said...

bila lapar semua yg ada dalam fikiran kita nk makan, tapi bila dah kenyang ais krim magnum depan mata pun tak layan dah .. selalunya mcm tu kn :)

Ako Si AiN said...

Perghh nyum3 .
Kalo ngidam je pasti nk kaitkan dgn preggy kan hahaha

Ieka Farhana said...

@leya yeolly samalah leya selalu dapat makan buah apple jeeee

Ieka Farhana said...

@Maisarah Humaira betul maisarah kalau tunjuk magnum masa kenyang mmg tak lalu

Ieka Farhana said...

@Ako Si AiN itulahh haha asl mengidam jee preggy tatau kita ni berpipi pau cepat mengidam

adiba rusli said...

cravinnnnngggnya tengokkkkk.

Melissa Muklis said...

Lissa selalu mengidam kek dan tom yam ! :D

Ieka Farhana said...

@Melissa Muklis haha tomyam pun sedap jugak

Ieka Farhana said...

@adiba rusli kan? sabar yaa hahaha

KorN said...

byk nya makanannnnnn... nak sikit..? lapar trus rase nya