Blog Usrah Muslimah Solehah Kini Dirasmikan



Assalamualaikum



First of all Ieka nak minta maaf sangat-sangat dekat korang yang telah men-join-kan dalam segmen terbaru Ieka tapi Ieka terpaksa batal sebab tiada sambutan yang panas macam goreng pisang tak laku tapi jangan risau Ieka akan follow korang balik tau :*

Kedua Ieka ada cerita yang takdelah menarik sangat tapi cuma nak bagitahu.. KINI !! Blog Usrah Muslimah Solehah Dirasmikan.. tapi apa itu Usrah Muslimah Solehah eh? btw iya adalah satu medan dakwah yang disampaikan melalui group whatsapp dan media social etc. So kepada sesiapa yang berminat atau ingin menambahkan ilmu pengetahuan boleh lah usha-usha blog Usrah Muslimah Solehah ataupun sesiapa yang ingin menjadi ahli Usrah mereka bolehlah pm admin Usrah Muslimah Solehah dan yang paling penting anda PEREMPUAN !!



dan seratus peratus Ieka yang edit blog tersebut tapi masih suam-suam kuku nak belajar meng-edit dan dah lama tak bermain dengan coding.


apa tunggu lagi korang dialu-aluakan landing di

http://usrahmuslimahsolehah.blogspot.my/



0 orang komen :