HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Tuesday, 22 December 2015

Review Joho : Wet World Batu Pahat (Glow Theme Park)


Assalamualaikum


Apa khabar semua? Dah lama kita tak buat entry "Review Joho" oklah kali ini kita fly jauh sikit ke Batu Pahat ! Korang semua dah ready ke nak baca entry pada malam ini? Bagus yang dah ready boleh terus membaca yang tak ready cepat lari anak 10 kali hehehehe.




Baiklah entry malam ini Ieka nak ajak korang semua jalan-jalan ke Batu Pahat pulak ...



Kali ini Wet World Batu Pahat membuka satu Icity Shah Alam di tengah-tengah tasik seriously memang menarik perhatian warga batu pahat dan orang luar.

Jom layan gambar




Masuk Wet World (Glow Theme Park)

Car Park RM 10
RM 8 / each person

mahal kan? tapi mahal-mahal pun masih ramai orang datang.













ada yang tertarik? kalau ada alamat ada dibawah


Lot 138, Jalan Bukit Pasir, Tasik Bukit Pasir, Batu 1/2, Johor, 83000 Batu Pahat, Malaysia



4 comments:

Nurzaliza Mohd Ali said...

lebih kurang mcm i-city laa...

Syamsid Dhuha said...

Tak pernah sampai lagi but it looks unique tho . I will make a visit ( Someday ) hehehe , In shaa Allah :)

- Syamsid Blog -
.

Ieka Farhana said...

@Nurzaliza Mohd Ali Yeap !! I-City lagi best.

Ieka Farhana said...

@Syamsid Dhuha Mailah kita ke Joho hehehehe