HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Friday, 25 December 2015

Sebelum Habis 2015


Assalamualaikum



Dalam sedar tak sedar kita makin hampir ke penghujung 2015 dan 2016 akan datang menceriakan hari kita. Di kesempatan ini Ieka nak mengucapkan selamat tahun baru untuk semua blogger(s) ataupun reader(s)..



tanyalah sementara Ieka tengah free... hehehehe



6 comments:

Liyana said...

nampak entry macam menarik je kan . hehe

soalan dari liyana : apa yang awak akan lakukan bila you crush on someone but actually bestfriend you pun ada perasaan yang sama dekat crush you tu .

hah , nanti dah jawab bagitahu liyana okay >> The Talking Diary hiks.

sofie adie said...

Harapan 2016?

selatmerah said...

SM ucapkan
maju dalam hidup-2016

#SM
#SelatMerah
htpp://selatmerah.wordpress.com

Ieka Farhana said...

@sofie adie banyak tapi satu jelah nak bagitahu "nak cepat habis Diploma.." hehehe

Ieka Farhana said...

@selatmerah Happy new year hehehe

EYJA MASLIZA said...

eyja nak Tanya jugak, boleh? wkwkwk. sudi tak ieka dating follow komen kat blog eyja? heheh :D

http://blogeyja.blogspot.my/