Bila Mengidam


Assalamualaikum




sumber pakcik google


Korang baca tajuk mesti fikir "Eh Ieka preggy?" kan? kan? kejam tau korang ni kahwin pun boleh celah mana nak preggy-nya hahaha.. Korang jangan ingat orang tak preggy tak boleh mengidam tau, boleh je kekadang mengidam benda yang pelik-pelik lagi dahsyat dari orang mengandunglah...


Korang tahu apa punca sebenar Ieka cepat mengidam?

jawapannya ....




dah dapat kenapa aku cepat mengidamkan? korang takde pipi pau sebab tu tak rasa nak makan haha gurau yaa ..

selalu Ieka akan mengidam tiga benda :-

  • STARBUCKS

kan best kalau ada depan mata sekarang!! terasa nak sip sip sip (bunyi sedut hahaha) 

  • ICE CREAM

balik ofis nanti boleh singgah petronas beli banyak-banyak muahahaha XD

  • SEOUL GARDEN 

Ieka pun tak pasti kenapa Ieka suka mengidam benda macamni


dan korang kalau mengidam nak makan apa? ke korang mengidam iphone 6s plus rose gold tu? 


p/s : Gamba petikan en google yang tak bertauliah hahaha


Ucing Nak Url 2



http://ucingkadayan.blogspot.com/2015/10/segmen-ucing-nak-url-2.html



Hi Blogger Kali ini Saya Nak Buat Segmen "Ucing Nak Url Bahagian 2" Kepada yang ketinggalan Segmen Ucing Nak Url Bahagian 1.Bolehlah Menyertai Segmen ini.

Syarat-syarat nya Mudah :

1) Masukkan Email Anda Kekotak (Animasi Melalui Email Mudah) Tekan Subscribe dan Cek Email Anda   Aktifkan.
2) Buat Tajuk Post " Ucing Nak Url 2 "
3) Copy Semua Coding yang telah disediakan di box dan Paste ke dalam ruangan html dan publish.
4) Tinggalkan Url Post Anda ke Ruangan Komen Disini.



Segmen: Jom Tingkatkan Followers



Assalamualaikum

 http://1.bp.blogspot.com/-BFk9oTZtZq8/VijWJU688hI/AAAAAAAABVM/q2FgNaYhK3Q/s640/tingkatkan.jpg

nak join klik bannner di atas

simple jee syarat dia dan ini memudahkan korang untuk join


rakan yang ditag

awak & awak


Blog Usrah Muslimah Solehah Kini Dirasmikan



Assalamualaikum



First of all Ieka nak minta maaf sangat-sangat dekat korang yang telah men-join-kan dalam segmen terbaru Ieka tapi Ieka terpaksa batal sebab tiada sambutan yang panas macam goreng pisang tak laku tapi jangan risau Ieka akan follow korang balik tau :*

Kedua Ieka ada cerita yang takdelah menarik sangat tapi cuma nak bagitahu.. KINI !! Blog Usrah Muslimah Solehah Dirasmikan.. tapi apa itu Usrah Muslimah Solehah eh? btw iya adalah satu medan dakwah yang disampaikan melalui group whatsapp dan media social etc. So kepada sesiapa yang berminat atau ingin menambahkan ilmu pengetahuan boleh lah usha-usha blog Usrah Muslimah Solehah ataupun sesiapa yang ingin menjadi ahli Usrah mereka bolehlah pm admin Usrah Muslimah Solehah dan yang paling penting anda PEREMPUAN !!



dan seratus peratus Ieka yang edit blog tersebut tapi masih suam-suam kuku nak belajar meng-edit dan dah lama tak bermain dengan coding.


apa tunggu lagi korang dialu-aluakan landing di

http://usrahmuslimahsolehah.blogspot.my/



Segmen Blogwalking Hanis Masturina



Assalamualaikum

(maaf sebab dah lama tak update, bagi ruang penafasan untuk update ni ...)


http://2.bp.blogspot.com/-HR6PRy7Qxh4/VhVkbThCxiI/AAAAAAAAEG0/_bJGaE_akEc/s400/segmen%2Bblogwalking.png

KLIK BANNER UNTUK JOIN !!

Rakan yang ditag :-