HOME ABOUT ME TUTORIAL & TIPS TRAVELOG NOVELIST

Tuesday, 10 May 2016

Blog Atau Wattpad?



Assalamualaikum semua


Maaflah yaaa untuk sekian lama blog ni senyap (tanpa khabar berita) dan memang blog ini cita-cita nak private untuk setahun seketika dan mungkin akan aktif balik pada tahun hadapan.. Tapi kenapa sampai SETAHUN? sebab Ieka nak start focus dekat fyp and then blog ini jarang akan di-update dan engkorang pun macam bosan asyik baca cerita yang sama dan sampai korang akan unfollow blog ni dah dan untuk hari ini sahaja Ieka unprivate semula sebab rindu nak berbual dengan korang hehehehe. (dan kalau korang perasan banyak dan dekat atas hahahah)


Nampak tak tajuk dekat atas? Mesti korang tertanya-tanya (cehh perasan mcmlah ada orang tanya)


Sebenarnya Ieka dah lama main Wattpad ni sejak tahun lepas lagi. Ada satu fanfic Ieka dah publish dan if korang berminat untuk baca first fanfic Ieka boleh klik link ini The Eyes . Alaaa wak citer budak-budak jee inilah akibatnya selalu layan k-drama jee dan sampai terjebak hehehehe.


Blog Atau Wattpad?




Bagi Ieka semua sama jee dan Ieka suka kedua-duanya. Blog  ini cuma blog yang saja untuk bercerita real life dengan korang tapi dekat Wattpad kebanyakkan story ilusi semata-mata. Yang paling penting kerjasama hahahaha. So takdelah Ieka sampai nak anak tirikan blog ni dan korang jangan risau, Ieka cuma update slow sikit dan sabar sikit setahun tak lama. Lepas habis setahun tu siapa nak suruh join giveaway ke segmen ke dah boleh dah.. 

Okay untuk korang yang suka baca cerita fantasi Ieka akan buat page khas so kalau nak baca boleh klik ruangan Wattpad dekat sidebar tau..





8 comments:

YieN said...

Owhh ade ye? Skrg jugaq nak p terjah :P

Aisyhah Nyais said...

Huaaa rindu nya.

zafirah nazri said...

eh , saya pun ada acc wattpad jugak :)

nih id sya @zfrhnzri

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

good luck dear.. tak pe fokus FYP dlu, tu yg penting. =)

Ieka Farhana said...

@YieN terjah lahh awak :p

Ieka Farhana said...

@Aisyhah Nyais huhuhu tak sangka ada org rindu

Ieka Farhana said...

@zafirah nazri okay nnt kita follow yaa :)

Ieka Farhana said...

@♥ aiNa yaZiD ♥ terima kasih awak :*