Review Joho : EcoWorld At Ecospring Show Village


Assalamualaikum


Salam ramdhan buat semua umat Islam di Malaysia mahupun di serata dunia. Baiklah untuk entri "Review Joho" kali ini, Ieka akan bawak korang ke semua taman bunga. Wooaaaah bunga? Siapa tak suka bunga kan? Kalau tak suka memang agak rugilah hehehehe.




Selamat datang ke ECOWORLD.

Anda semua dah ready untuk masuk ke dunia lain? hehehehehehe... (LAYAN GAMBAR TAU)





[VIEW DARI TEPI]


[VIEW DARI KE HATI AWAK :p]



[JALAN MENUJU KE HATI AWAK :p]







[ANTARA VIEW DI SANA]

Woah famous amous sekejap hakak dengan hadik tu hehehehe.



[JALAN KE BUNGA-BUNGA CINTA AUWW HAHAHAHA]



[PANDANG APA TU???]

last but not least




macam mana ada berkenaan di hati ke? ok untuk sesiapa yang hendak ke EcoWorld ni senang sila rujuk alamat di bawah ...


Jalan Ekoflora 1,Taman Ekoflora,81100 Johor Bahru,Johor Darul Takzim,Malaysia.


Takde dikena bayaran tapi masa masuk nanti kena register untuk mendapatkan pass masuk ke sana..


1 orang komen :

HeNRieTTa JoSe said...

cantiknye...terangan dikayangan plak...hehehe...klu rietta dekat, rietta pown nk pergi.....